Gaggenau

Welkom in de wereld van Gaggenau

Gaggenau kookplaat
Gaggenau oven
Gaggenau flexinductie kookplaat

The Touch of Derk

Het apparatuur komt mooi tot zijn recht wanneer onze specialisten het apparatuur van Gaggenau in een keuken plaatsen, naast een prachtige uitstraling voldoet Gaggenau ook aan de hoogste kwaliteit!
Gaggenau apparatuur, kookplaat Gaggenau apparatuur
Gaggenau apparatuur, kookplaat
Gaggenau apparatuur
Gaggenau Bakoven, de 400 serie
Zeldzaamheid neemt vele vormen aan
Gaggenau De EB 333 is de ambitie van de professionele kok
Klimaatkasten Gaggenau 400 serie
Gaggenau kookplaat
Gaggenau Glass downdraft werkbladafzuiging Gaggenau Flexinductie Kookplaat met afzuiging
Gaggenau Glass downdraft werkbladafzuiging
Gaggenau Flexinductie Kookplaat met afzuiging
Gaggenau koel

Gaggenau  |  De wereld van pure schoonheid en de ultieme lifestyle

Ernaar strevend thuiskoks in staat te stellen om hun visies tot leven te brengen, ontwikkelt Gaggenau apparaten van de hoogste kwaliteit, daarmee innovatie met intuïtie overbruggend. Gemaakt van puristische materialen, zoals roestvrij staal en glas, maken de producten van Gaggenau met hun unieke vormgeving stuk voor stuk een statement. Ze zijn een symbool van traditie en avant-garde. Een teken van eenvoud en authenticiteit.
Gaggenau Landscape

In 1683 realiseert Ludwig Wilhelm von Baden, destijds één van Europa’s meest invloedrijke aristocraten, een ijzersmederij in het Zwarte Woud, vlakbij het plaatsje Gaggenau. Van alle grandioze dingen die hij in zijn bewogen leven doet, heeft dat simpele besluit het meest langdurige effect. Vóór de eenwording van Duitsland en gedurende de Industriële Revolutie, terwijl de kaart van Europa voortdurend veranderde, waren zij hard bezig met het omvormen van metaal. Elke hamerslag die zijn oorsprong kent in die originele smederij is vandaag de dag nog steeds leidend bij Gaggenau's metaalwerk. Deze nalatenschap stelt Gaggenau voortdurend in staat tot het creëren van het exceptionele, van elk apparaat dat ze vervaardigen tot elke ervaring die ze leveren.